Hold Me

Hold Me

Välkommen till Micke och Molles blogg!
Här berättar de om vad de pysslar med när jag inte ser eller vad de kan fundera över.

Rastgården

2017-07-10
Idag tog matte med oss till vår favoritrastgård. Vi träffade på en donna som vi båda fattade tycke för. Alltid roligt att sniffa lite extra på en tjej. För de doftar så gått. Men det visade sig att hon inte alls var intresserad av oss. Hon gillade inte alls att bli sniffad på.
Det tyckte vi var lite oförskämt. Men det tog inte en lång stund innan vi hittade andra hundar att leka med. Matte lät oss springa och leka jättelänge. Hon verkade ha väldigt trevligt med en man som hade sin hund där också. Mannen luktade väldigt gott! Matte och mannen kanske blir bästa kompisar och mannen får sniffa på matte och har det mysigt sen.
Men snacka om att vi var trötta när vi kom hem. Vi åt lite sedan gick vi och la oss på balkongen som är sval och skön för att ta oss en tupplur en stund. Matte tog sig ett glas vin och satte sig framför datorn. Hon pratade om att vi kanske skulle åka på en utställning i England. Hon skulle säker kolla upp det lite mer noga. // Micke och Molle

Myspys

2017-06-30
Idag fick jag liten egen tid med matte. Hon passade på att bada mig. Det är så mysigt när hon masserar in schampot i min vackra päls. Jag njuter verkligen. Molle blir alltid lika avis när matte håller på med mig.
Efter badet var det dags för att bli kammad och torkad. Det är inte lika skönt, om jag ska vara ärlig. Speciellt om det är knutor i pälsen. Borsten har en tendens att fastna i dessa och det gör ont när matte råkar dra i dessa.
Men det tar inte lång stund så är knutorna borta och då kan jag njuta bättre när matte ger min skönhetsbehandling. Det är alltid lika bra att när hon klipper klorna för då fastnar jag inte över allt med dem.
Efter att matte har hållit på med mig så är det Molles tur att bada. Då brukar jag smita upp i mattes säng för att gosa med hennes kudde. Den är så mjuk och go. Det gäller bara att se till att inte somna, vilket är lätt, för upptäcker matte mig i sängen blir hon arg på mig och jag får inget godis.
Molle brukar tycke det är kul när matte skäller på mig. För då vet han att han får extra mycket godis och lite extra myspys med matte. Jag tycker det är värt att ligga i mattes säng i alla fall, för den är så himla mjuk och skön. Framför allt så doftar den matte! // Micke

Matte arg

2017-06-18
Jag blev lite överraskad idag. För Micke var extra busiga idag när matte var ute och handlade. Han hittade mattes favorit tröja. Den tröjan hon brukar ha på sig på kvällarna när det är lite kyligt och när vi sitter alla tre i soffan och tittar på film.
Micke tog den och skulle bara nosa på den till en början. Men sedan vet jag inte vad som hände. Han började bita och dra i den precis som det var hans bitleksak. Och plötsligt hördes ett konstigt ljud. Det var ena armen på tröjan som lossna.
Men det var då jag gick in och försökte stoppa honom att fortsätta med att dra i sönder tröjan. Jag fick ta den andra ärmen och försökte dra tröjan ifrån Micke. Men det gick ju inte för att ville inte släppa tröjan. Och rätt som det var hade jag hela tröjärmen i min mun. Och Micke hade den andra tröjärmen i sin mun.
Och då precis kommer matte hem. Snacka om att hon blev arg! Både på mig och Micke. Men jag tyckte faktiskt matte var orättvis. Det var ju Mickes fel. Jag försökte bara stoppa honom. Vi blev bägge två skickade i säng för att skämmas i alla fall. // Molle